facebook instagram

Les Chefs en Or Polska Edycja 2021

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych z Bielska-Białej zwyciężył w tegorocznej, polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or zorganizowanej przez Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dwuetapowe zmagania oficjalnie zakończyły się 18 czerwca, w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Zwycięzca otrzymał 2 000 zł i statuetkę, a szkoła, w której na co dzień szlifuje swoje kulinarne umiejętności 3 000 zł w bonach na zakupy do Selgros Cash & Carry oraz puchar.

Młodzi adepci sztuki kulinarnej mogli sprawdzić swoje umiejętności oraz powalczyć o wartościowe nagrody dla siebie oraz swoich szkół w polskiej edycji konkursu Les Chefs en Or. Warto podkreślić, że konkurs został zorganizowany mimo pandemii, z zachowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa, a jesienne eliminacje odbyły się wyjątkowo w formule online.

mizuna onion